Om oss - ditt hem, vår passion

Home fastighetsbyrå är din fastighetsmäklare. Vi tror på ett genuint intresse och engagemang för dig och din bostad. Från fri bostadsvärdering, till en trygg och enkel affär - din bostad är vår passion.
Störst är inte alltid bäst - Vi är en relativt liten mäklarbyrå, men med 15 år lång erfarenhet av fastighetsbranschen. Vi vet att du som kund uppskattar att vi lägger vår tid och vårt engagemang på dig - och inte på dyra citykontor eller bilar.
Utan onödiga utgifter får du mer för dina pengar. Det är din bostad, och ditt hem det handlar om - och vi finns här för att hjälpa dig vidare - till ditt nya hem.
Våra ledord är trygga, engagerade, enkla och positiva affärer - vi hjälper dig till ditt nya hem. När du anlitar Home fastighetsbyrå vet du att du alltid når oss när du behöver oss, och vi finns där för dig - genom hela processen. En trygg hand, hela vägen hem.
En digital fastighetsbyrå - Precis som många andra branscher förändras just nu fastighetsbranschen. Våra kunder söker och finner objekt på nätet, bilder och information om bostäder förväntas finns enkelt tillhands, och enkelhet att nå din mäklare närhelst du behöver det är viktigt. Home fastighetsbyrå är en sådan digital byrå - nytänkande och innovativ, för att skapa så goda förutsättningar som möjligt för dig.
Home fastighetsbyrå - Vi kommer hem till dig.
Kontakta oss så berättar vi mer!
info@homefastighetsbyra.se

Våra mäklare

Henrik From

Från Stockholm till Umeå - från stora mäklarbyråer till att fokusera på dig och ditt hem. Henrik From har 15 års erfarenhet som mäklare, han har ett lugnt och engagerat sätt som ger förtroende.
Henrik ger dig en trygg process - hela vägen hem.

Henrik From är utbildad och auktoriserad fastighetsmäklare och registrerad hos Svenska Mäklarsamfundet.